SUPPLY STATION IN CIRCULAR DE MAPUTO

Maputo | Mozambique​

PRIOR STUDY, IMPLEMENTATION AND SUPERVISION PROJECT

On the land, located in Albazine, there was already a two-storey building, partially built. The program required the existence of a refueling station with at least three refueling units. However, the small size of the land was a constraint that was overcome through rigorous road studies that allowed for the correct location of the supply islands.


The post support store was integrated into the existing building, with the remaining stores being used for commercial and service spaces.


The coverage of the supply area is composed of a structure and metal sheet, with an illuminated platform, ensuring a 5 meter headroom.


The exterior circulation consists of a pavé floor, for easy replacement and maintenance, facilitating future underground work.


In addition to the normal inspection work, namely quality control, cost control and deadlines, the work for the installation of the mechanical network to ensure the proper functioning of the Post was monitored with great rigor.